MANAFU*

Abonamente Evensys

Cum mi-am ales sacourile de nuntă de pe eMAG

Când ajungi mare, vrei să fii și mai mare, nu? Este valabil în orice domeniu. Este valabil și pentru eMAG, care și-a diversificat mult oferta de produse în ultimii ani, devenind din mare și mai mare.

De exemplu, luna aceasta, cel mai mare retailer online din România a lansat Fashion Shop, un magazin în magazin, cu o ofertă ce depășește un milion de produse. Mai mult de jumătate dintre acestea beneficiază de livrare și retur gratuit în 60 de zile prin abonamentul Genius.

De ce vă spun toate astea? Pentru că sunt invitat la 3 nunți în următoarea lună și am nevoie să îmi actualizez garderoba urgent. Și cum nu sunt un specialist în fashion, am nevoie să trec prin mai multe opțiuni fără să pierd mult timp jonglând cu magazinele online sau zburând din mall în mall. Așa că am început căutarea pe eMAG.

Piesa de rezistență care „face diferența”, acel lucru care dă distincție și e nelipsit și în business, și în evenimentele formale sau informale, este sacoul.

Aveam nevoie, deci, de un sacou nou. Ba chiar de două, că începe în curând și sezonul de conferințe. Intenția mea a fost să aleg sacourile pentru ambele ocazii. Așa că am căutat sacouri bărbați pe eMAG, unde am găsit 592 de produse. Deci a fost un început bun.

Cum am ales sacourile?

Ghidurile de fashion ne spun că, în general, când alegem un obiect vestimentar trebuie să ne uităm la câteva lucruri. După ce am parcurs 3-4 ghiduri și articole din revistele pentru bărbați, am ajuns la 5 criterii personale:

1. Să aibă o culoare deosebită: În general, prefer nuanțe neutre precum navy, cărbune sau bej, care merg bine în orice ocazie. Însă voiam ceva mai casual, care să iasă în evidență și, în același timp, să aibă o eleganță anume.

2. Să fie dintr-un material bun: Cele mai potrivite țesături pentru diverse ocazii sunt bumbacul, lâna sau un amestec. Am căutat și sacouri de in, pentru că este un material ușor și care respiră, pentru vremea caldă de final de vară și început de toamnă.

3. Să fie într-un stil potrivit ocaziilor: Alegerea cea mai bună ar fi un blazer sau o jachetă sport, deoarece pot fi potrivite să arate și elegant, și casual.

4. Să se potrivească cu alte obiecte vestimentare: Nu prea port pantaloni de stofă de obicei și nici cămăși formale. Am vrut ceva care să se potrivească cu blugii sau chinos și să acopere un o bluză, un tricou sau o cămașă Oxford.

5. Să fie de calitate: Deși nu port des sacouri, prefer să investesc în obiecte vestimentare de bună calitate, care rezistă în timp.

Gata cu lecția de fashion! Vă las pe voi să ghiciți ce culori au sacourile și din ce material sunt croite. Nu sunt slim fit, asta e sigur!

Comentează