MANAFU*

Abonamente Evensys

Revolut lansează programul de loializare RevPoints

Revolut lansează în România și în alte țări primul program de loializare pan-european RevPoints – Puncte Revolut pentru utilizatorii de carduri de debit. Prin acest program, clienții pot acumula puncte direct pe card și în aplicație atunci când efectuează plăți pentru diverse produse și servicii și pot avea acces la beneficii pentru servicii turistice, printre care și mile de zbor, discount-uri în exclusivitate la servicii de turism, inclusiv la cazare și atracții turistice.

Clienții își pot transfera punctele obținute către una dintre companiile de transport aerian incluse în listele Avios sau Flying Blue, printre care și British Airways Executive Club, Iberia Plus, Vueling Club, Air France, KLM, TAROM, Air Europa.

În plus, Punctele Revolut pot fi transformate și în reduceri la cazările rezervate cu Sejururi sau la atracțiile turistice alese pentru concediul de vară, folosind Activități. Punctele Revolut mai au utilitate și atunci când clienți fac plăți către comercianți care folosesc soluția de checkout Revolut Pay. În funcție de tipul de plan deținut, clienții pot acumula până la 1 punct/ 1 euro cheltuit și chiar pot accelera acumularea de puncte dacă optează pentru rotunjirea mărunțișului. Programul de loializare mai aduce și alte modalități de a dobândi puncte, folosind alte funcționalități din aplicație precum Sejururi și Activități.

Noii utilizatori își pot începe experiența cu Punctele Revolut accesând oferta de 3.000 de puncte (echivalentul a 3.000 de mile de zbor sau până la 60 de euro discount la servicii turistice), după ce fac 150 de plăți eligibile pentru recompensarea cu Puncte Revolut. De asemenea, 10.000 de Puncte Revolut sunt acordate ca bonus la upgrade-ul planului, dacă se atinge limita pentru plățile efectuate în primele 90 de zile.

Spre deosebire de alte servicii asemănătoare, Punctele Revolut nu sunt condiționate de utilizarea unui card de credit și oferă recompensele din cadrul acestui program tuturor clienților, indiferent de tipul de plan deținut.

Comentează